Lördag gör jag ingenting, ingenting, ingenting

Riktigt så går inte visan, men i min verklighet blev det så.
 
 
Jag har varit trött. Riktigt trött. Både fysiskt och mentalt. Igår visste jag att jag skulle ut en del, men idag visste jag att det var min alldeles egna lördag. Janne stack ganska tidigt för han skulle upp till Stockholm och hjälpa Jens med båten. Jag låg rätt länge i sängen och tittade ut på grenverket genom fönstret. Ärligt talat trodde jag att snön skulle smälta bort på en gång, men den har legat kvar idag. Efter att ha satt på tvätt nr 2 och gått igenom alla Knyppelpinnepapper igen, slängt dubbletter och kompletterat dagordningen så gick jag ut en skogspromenad med Bamse. Vad man än tycker om detta bakslag så måste jag säga att det var vackert!
 
                                                                   Bamse var snabb att sno pappas plats i sängen
 
 
En stor del av dagen har jag gjort i princip ingenting. Lekt med mobilen, gått ut ett par lite kortare promenader för att 1. Jag har varit så trött. 2. Bamse har samlat snöbollar i pälsen och haft svårt att gå.... dessutom verkar han ha njutit av att ligga hos mig i sängen.
 
 
Men tillslut tog jag fram knyppeldynan och satt vid den ett par timmar. Bamse har skällt på haren som jag matar under fågelmataren. Den får morötter och så spiller jag ut lite frö varje dag. Det känns så hemtrevligt med fåglarna som kommer varje dag och haren som kommer varje kväll. Den har sina favoriter - hö, sallad, sparris och broccoli vill det inte ha, men alla sorters fågelfrö och morötter!
 
Middag har jag gjort och nu är Janne på väg hem. Jag ska duscha och lägga mig tidigt, imorgon är det full rulle igen!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0