Måndag hela dagen!

Smidig morgon... ända tills Skärholmen, där packade bilarna ihop sig. Åh, vad jag blir trött på alla dessa "smarta" bilister som vill komma fram lite snabbare genom att köra i bussfilen! GPSen visade att jag skulle vara framme på hunddagis kl 8.44, men nu var det så att polisen stod precis vid avfarten till Älvsjö och då händer följande:
 
1. Bilister i bussfilen får panik och ska kasta sig ut på E4n!
2. Polisen står i bussfilen med bilar de fångat in!
3. Bussar, taxibilar och färdtjänstbussar måste ut på E4n!
4. Alla bilar bromsar in och kör minst 10 km/h saktare än normalt...
 
Detta gör att biten mellan Skärholmen och Älvsjöavfarten, ca 3 km, tar 32 minuter att köra! Men nån "smart" bilist kom säkert fram lite fortare! Jag fick ringa dagis och säga att jag blev sen, jag anlände kl 9.16.
 
 
Nå, nu var väl inte det någon ko på isen för morgonens möte och gårdarna (äldreboendena) började först klockan 10.00, men det jag hade tänkt hinna innan blev det inte så mycket av.
 
                              
 
Kl 10-12 möte och våra äldreboenden.
Lunch
Småfix med fonder, blanketter och telefonsamtal
Kl 14 hade min kollega kyrkvisning för Boo församling. Det var kul att få höra lite om "min" kyrka. Jag älskar ju vår kyrkgrupp som åker runt till olika kyrkor på visning en gång i månaden. Att nu få höra om vår egen kyrka var värdefullt. Vi har ju en bra folder, men allt finns inte med i den förstås.
 
                                                           Detaljer ur målning i vapenhusets tak
 
Jag jobbade på en stund till, men ljuset ute bedrar. Rätt var det var såg jag att klockan var 20 i 5. Bråttom fick jag att hämta Bamse och åka hem. Kom hem strax efter sex, ut en kort sväng med Bamse, värma middag och så iväg till min lilla knyppelkurs. Trevligt som vanligt.
 
Nu ska jag kolla blodtrycket igen, det var ganska lågt igår och nu har jag gått upp i dos... men jag mår bra.
 
Natti natti!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0