Enerverande

För många år sen var det en kollega som beskrev sin examensuppsats som ett förlossningsarbete där varje ord var som en värk... nu förstår jag var hon menade! Alla dessa hemtentamen vi haft syftar till att träna inför uppsatsskrivandet så det är väldigt öppna frågor som vi ska diskutera med många ord. Om det är ett ämne som ligger en varmt om hjärtat så flyter det ju bara, annars kan det bli hur svårt som helst....
 
Idag har jag lyckats föda fram ca 700 ord. Och jag förstår inte ett ord norska! Det vill sig inte bara, koncentrationen finns inte och nu har hjärnan släckts ner efter timmar av självplågeri.
 
            
Inte har det gjort saken bättre att internet la av. Jag vet inte om det har med stormen Gorm att göra eller om vi helt enkelt för första gången lyckats förbruka vår data-pott...Tur att vi har bredbands-stickan, den är seg men pålitlig. Men nu ska både jag och stickan vila från detta arbete. Jag ska laga middag och åka till mitt glada knyppelgäng i Strängnäs!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Denna hemtenta anser jag vara den värsta hittills. Fullkomligt deprimerande och nedslående andligt. Det är inte förlossning, det är krig enligt mitt förmenande. Djävulen koncentrerar sina insatser på att få med sig ledningen, det står ju helt klart och i kurslitteraturen ser vi spåren av hans succé... Herre förbarma dig! Och snart är det kanske vi som står där själva vid fronten dessutom. För att överleva tänker jag på att det i a f är en Guds nåd att jag inte är präst och inte kommer bli det heller!

Svar: Nja, så illa tycker jag väl inte att det är...
Guggelutt

2015-12-01 @ 07:20:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0