Fullt ös, medvetslös!

Två dagar i ett galet tempo! Åkte lite tidigare till jobbet både igår och idag, fastnade i köer förstås, men det var inräknat i tiden så jag hann. På vägen till jobbet igår ringde jag Centrex och bad dem messa de av mina kollegor som inte svarade på mailet i fredags om att vi måste byta geografisk plats för mötet. Väl framme på jobbet kokade jag kaffe, konstaterade att det inte fanns en kaka i hela huset, slet fram psalmboken och valde ut en text och en bön. Det fick duga. Mötet avlöpte väl. Förberedde papper inför hembesöket och for iväg till Högdalen för att luncha med en klasskamrat från grundskolan. Halv två var jag på hembesöket. Hämtade Bamse, for hemåt och använde tiden i bilen till ett långsamtal, värmde rester till mig och Janne innan knypplingskursen på ABF i Strängnäs. Somnade som en stock framåt halv 11.
 
Soluppgång över Nykvarn
 
Trodde inte mina öron när väckarklockan ringde vid sex, natten gick alldeles för fort. Strax efter sju satt jag i bilen och sen har dagen gått i en farlig fart. Tre telefonsamtal och fem besök på förmiddagens två timmar långa diakonimottagning. Kl 11-besöket fick komma in 20 minuter över p.g.a det fulla väntrummet (men hen visste att det kunde bli så). Kvart i ett blev det lunch och efter det två möten på varandra. Telefonsamtal och en snabb uppsortering av dagens alla papper innan jag kom från jobbet strax efter fem. Kom hem kvart i sju och gjorde köttfärssås åt mig och gubben.
 
Janne och jag går omlott, han jobbar natt och hinner inte hem innan jag åker på morgonen. Vi ses till middagen sen sover han ett par timmar innan han åker till jobbet och jag stupar i säng.
 
Tre dagar till i detta tempo väntar.  Framåt helgen blir det tenta för hela slanten, fredag - onsdag. Det är roligt när det händer saker, men nu ser jag fram emot några koncentrerade dagar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0