Sex dygn...

... sen ryggsmällen. Jag är faktiskt förvånad över att det har gått så kort tid. Det känns som jag legat här i en månad! Men det är bara sex dagar och det går framåt. Med lite försiktighet och planering kan jag nu resa mig nästan smärtfritt från säng och soffa. Läkningen har faktiskt gått ganska fort den här gången, även om det känns oändligt långsamt, men så har jag gjort allting rätt också. Jag tog bort ytterligare en tablett idag och jag har promenerat med Bamse och kryckorna ända bort till brevlådan! Men mest har jag legat i sängen med värme och dator.
 
         

Nu har jag kommit så långt jag kan i styrelsearbetet för Knyppelpinnarna. Föreläsare och kursledare är uppringda, verksamhetsberättelsen är klar så långt det går att göra den, verksamhetsplanen för nästa år likaså, kallelse och dagordning till årsmötet i februari - check, kallelse till styrelsemöte nästa söndag ivägskickat. Jag har också mailat lite med jobbet och har börjat skriva presentationen jag ska ha på Lions nästa torsdag. Trots allt känner jag mig effektiv och nyttig.
 
 
Nu har jag legat ett par timmar igen och tänker försöka mig på att laga en fisksoppa. Det krävs att jag står upp i en ca en kvart innan soppan ska sjuda en stund, och det ska inte vara några problem om jag promenerar fram och tillbaka till vardagsrummet några gånger. Halleluja!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0