Spahelg och kalas

En intensiv och rolig helg har det varit. Intensiv avkoppling, skulle man kunna säga.
 
I lördags förmiddag åkte Janne, jag och Bamse iväg till Linnéa. Ängla fyllde 8 år mitt i deras flytt och det firade de förra söndagen. Då låg jag rejält för ankar och fick vackert stanna i sängen. Nu blev det kladdkaka och barnbarnsgos.
 
Ängla hade önskat sig bl.a Bratz, och hon fick Jade.
 
Så sött så man döööööör!
 
Bamse fick vara kvar medan Janne och jag for vidare mot Sala där det blev räkmacka. Den här helgen låg verkligen i farozonen efter förra fredagens ryggsmäll, men jag är så glad att vi kom iväg! Vår ursprungsplan var att gå guidad tur i Sala Silvergruva, men det gav vi oss inte på efter ryggsmällen som ännu inte läkt helt.
 
Klockan tre checkade vi in på Sätra Brunn i Sala och strax efter låg vi i det varma vattnet.
 
Skogshöjden, här bodde vi
 
 
Efter två timmar i bassängen, ångbastun och bubbelpoolen blev det en fantastisk trerätters. Sen sov vi gott, kan jag lova!
 
                                                                                 Källan
 
Frukost!
 
Vi checkade ut och tog oss till restaurangen där vi åt en fantastisk frukost, sen blev det två timmars bad till. Allt varmt vatten och tyngdlösheten har gjort min rygg så mycket bättre. Jag har ägnat mycket tid till att bara ligga och flyta på fläsket i det varma vattnet.
 
Sen åkte vi vidare. Vi körde förbi Plantagen i Enköping och köpte lite blommor till Linnéa och grannen som varit djurvakter, sen åkte vi till Linnéa och hämtade Bamse. Till sist åkte vi ut till Gustavsberg för att äntligen fira Jennifer som fyllde fyra år i augusti när vi var ute på sjön i somras. Bekki, Jens och Sandra var också där för att överraskningsfira Janne på Fars Dag. Det blev en trevlig avslutning på en toppen-helg.
 
Bild från i somras
 
Och nu har en ny arbetsvecka precis börjat. Den bjuder på en hel del smått och gott. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0