Mitten av en alldeles vanlig vecka...

... nästan. Onsdagen förflöt i ett jämnt tempo. Handledning, lunchmusik, sopplunch, sorgegrupp och ett uteblivet besök som genererade i att jag fick lite annat gjort.. Torsdag förmiddag hembesök, torsdag eftermiddag planering och klockan tre damp jag ner i frisörstolen. Jag har kommit hem ganska sent så kvällarna har gått fort. Jag har prioriterat att komma i säng tidigt. Fredag jobbade jag hemma. Började med hemuppgiften som ska levereras till Oslo på tisdag, läkarbesök som genererade ny provtagning om sex veckor för att se om vi får bukt med järnbristen, som jag inte förstår mig på varför jag fått... och så nya blodtryckstagningar då blodtrycket ff är för högt, fick höja medicin-dosen också.
 
När Janne vaknade efter nattpasset tog vi med färskvatten och bullar och åkte ut med båten. Vi åkte till klubbholmen och njöt av en härlig solig hösteftermiddag. Arbetstelefonen fick givetvis hänga med, ett längre samtal blev det. Eftermiddagsfika och middag på sjön!
 
 
Pås-pasta är inte särskilt gott, utom på sjön!
 

Bilderna får tala för sig själva. Jag trivs med livet. Det lunkar på i ett bra tempo. Känner mig lite disträ då jag har mycket att göra och många idéer så det var otroligt skönt med en helt kravlös eftermiddag med bara Janne och Bamse.
 
Om gårdagen var solig och vacker så har dagen varit höljd i dimma.
 
 
Jag har jobbat med hemuppgiften hela dagen. Janne har tagit upp båten tillsammans med bonden så nu står den hemma.
 
 
Hemuppgiften är lagd åt sidan, den får ligga och mogna till på måndagkväll då jag går igenom den igen i sin helhet innan jag skickar in den. Morgondagen bjuder på sorg och glädje. Veckan som ligger framför oss innehåller mycket smått och gott.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0