Tänk vad en god natts sömn kan göra

Efter knypplingen igår gick jag ut med Bamse och somnade ganska omgående. Har någon svag aning av att Janne kom hem runt midnatt efter sitt kvällspass, men vaknade till ordentligt först vid halv två då jag rullade av spikmattan. Sov sen som en gris till tio minuter före väckarklockan, då gick jag upp och duschade och kröp sen ner i bingen igen tio minuter för att få upp värmen.
 
Knypplade klart "mandelkö" igårkväll. Min nåldyna håller koll på slagen.
 
Sen gick dagen som en dans. Några telefonsamtal och ett par besök på öppna mottagningen, direkt efter det möte. Ordnade med några småsaker innan jag vandrade ner till indiern och åt räkor i spenat. Tillbaka på jobbet hann jag med några småsaker igen innan medarbetarsamling toppat med möte kring äldreboendena. Ytterligare ett par småsaker så var det dags att hämta Bamse och åka hem.
 
Det är så kul att fotografera Huddinge kyrka i olika ljus. Den är så vacker och skiftar verkligen med ljuset. Bilderna är tagna i torsdags vid kvart i sex och idag vid femtiden. Vintertiden har gjort sitt och ekens blad har till stor del fallit av.
 
Hemmavid gick jag ut med Bamse och gav honom middag, sen åkte jag till Balanze. För ett par veckor sen fick jag ett sms: " Vi saknar dig! Hälsningar Balanze". Jag ringde upp nästan på en gång och sa att "jag saknar er också, när kan vi ses?" De erbjöd vidare i sms:et ett motivationssamtal och det var det jag nappade på. Ikväll halv åtta var jag där och det kändes riktigt bra. Vi kom överens om några mål och så blir det uppföljning om en månad. Behöver jag säga att det känns skitbra? Jag var riktigt taggad tidigare i höstas, men har ändå prioriterat bort träningen. Nu har jag en lagom press på mig.
 
 
Sen gick jag ett kvarter bort och åt tre olika spett i jordnötssås på Vita Elefanten. Det var ju några timmar sen lunchen! Men till min fördel kan jag säga att jag till spetten och såsen planerade in både träningen i några veckor framöver samt en ny detox-period. Om jag hittar en baddräkt imorgon kan det hända att det blir ett sim-kort oxå inom kort. Men vi får se, en sak i taget. Som t.ex att jag ska gå och lägga mig och be en stilla aftonbön som inkluderar en önskan om en lika god natts sömn som natten som var.
 
God natt världen 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0