Tid för eftertanke

I onsdags gick det i ett. Mitt bokade besök drog ut på tiden och därefter stod det utsatta personer i receptionen och väntade på mig. Rusade därefter iväg till möte där vi började med att äta lunch samtidigt som vi pratade... och så utan ställtid avslutades dagen med sorgegrupp och lite efterarbete.
 
Biskops-skjorts-lila sippor
 
På natten blev det inte roligt. Dels naggade oron över att jag visat sårbarhet, både genom att jag bett att få tid hos företagshälsan samt något jag sa under mötet... Men jag är sårbar, väldigt sårbar just nu. Jag är trött och sliten... och det var nog det som utlöste reaktionen på natten. Janne jobbade natt hela förra veckan så jag hade ingen att väcka. Det började med svettningar och krypningar i hela kroppen vilket avslutades med kaskader inne på toan fram på småtimmarna. Jag stannade hemma på torsdagen, väl medveten om att jag inte var sjuk "på riktigt". Inte fysiskt. Men nattens stressreaktion tog mig hårt. Nu är allt det som varit jobbigt under hela vintern på väg att lösas upp. Det är klart att reaktionen kommer. Varför skäms jag?
 
Bästa medicinen mot stress
 
På torsdagen hade jag tandläkartid, handledning och så skulle jag äta lunch med LP-stiftelsen. Av det blev intet och jag låg i soffan hela förmiddagen och lät tankarna gå som de ville. På eftermiddagen tog jag fram knyppeldynan och satt vid den ända till kvällen. På fredagen åkte jag och gjorde mina inbokade intervjuer på förmiddagen men eftermiddagen och hela lördagen satt jag vid knyppeldynan ... och lät tankarna gå som de ville.
 
Knyppling är bästa rehabiliteringen
 
Hildur Kratz "Konvalj" tar form
 
Ostkaka i solsken kan inte bli fel!
 
Friheten personifierad
 
Kvällarna har ägnats åt senaste säsongen av Vikings, nya Beck och virknålen. 
 
Summan av kardemumman är att jag kommit fram till att jag behöver inte skämmas för att jag jobbar hårt i det tysta. Jag ska snarare skämmas över att jag är så dålig på att ta hand om mig själv!
 
Idag har jag tagit igen förlorad tid. Intervjuerna har renskrivits, kallelsen till Knyppelpinnarnas styrelsemöte är skriven, ordföranderutan till Stadkanten likaså. Hela dagen har jag suttit vid datorn och jobbat med olika saker, stora och små. Det ska jag sluta med nu och ägna mig åt virknålen!
 
Årets första kopparödla hittade Bamse!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0