Off off

En sanning med modifikation.
 
Idag har jag krattat tomten för tredje gången! Men nu blåser det inte längre så det ska väl räcka med eklövskrattning ett tag framöver!
 
Jag har också tvättat insidan av bilfönstren och torkat av bil-inredning! Kanske ser jag bättre ut 😂😂😂 i solskenet nu 👍
 
Och så släpade jag ut dammsugaren i paviljongen, dammsög, skakade filtar och kuddar, kastade gamla hundben och gjorde så himla snyggt därinne! Dammsög hela huset medans snabeldraken ändå var i farten.
 
 
Det har varit ganska kallt idag. Rambo skakar som ett asplöv. Jag är så glad över de båda tröjor han fått från dagis. Det är tröjor som andra hundar vuxit ur.... vilket kan ses som ännu en fördel med en liten hund 😃
 
Linnéa med familj skulle kommit ner idag och vi skulle åka till Arsenalen, men Meija blev sjuk, så istället har jag ägnat ett par timmar åt uppsatsen. Jag har nog hunnit med kategoriseringen av svaren nu... men det finns mycket textmässigt kvar att göra.
 
När jag gjorde ärenden i jobbet i torsdags mötte jag en dam ur en av mina grupper som sa att bilderna på mig i tidningen var väldigt bra. Först såg jag nog ut som ett frågetecken, sen fattade jag. I slutet av april blev jag telefonintervjuad för Hemmets Journal med anledning av min struma, ett par veckor senare hade jag en fotograf här och det var en supertrevlig session. Jag gick förstås och köpte tidningen men det visade sig att "min" artikel var med i förra veckans nummer. När jag kom hem beställde jag förra veckans tidning, men upptäckte senare på kvällen ett oöppnat stort kuvert. Döm om min förvåning, där låg tidningen! De skickade den för två veckor sedan, men den hamnade på gästsängen och ... ja... så där kan det bli ibland. Om nån vill ha den så går den att beställa här: --> http://web.hemmetsjournal.se/Hem/Bestall_gamla_nummer/ <-- Nr 34 ska du kryssa i.
 
Vilken beskrivning! Den får mig att låta så.... aktiv?
                                                                          Den här bilden gillar jag!
                                                                          Ska se om jag kan besätta den av fotografen...
 
Nu ska jag villigt och glatt förpassa mig från datorn. Promenader, rårakor och virkning står på kvällsmenyn.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0