Åter till vardagen

Jag får börja med att be om ursäkt för mitt asociala beteende de senaste dagarna. Jag lever kvar i Lund... och en lättnad som yttrar sig som grå moln i huvudet och överkokt spaghetti i benen. Jag menar inte att Lund som stad ger den känslan, men dessa dagar på Lunds sjukhus har gett de efterverkningarna på mig. Vi har levt med vetskapen om denna operation i så många månader att det inte riktigt går att skaka av sig känslan på en gång. Det gick bra! Nu får det ta den tid det tar att processa sig igenom det, sen är allt bra igen.
 
 
Jag har försökt jobba, det har gått okej. Igår kunde jag inte sova så jag gick upp före 5.00 och var på jobbet 7.30, sorterade och skrev, sen hade vi planering inför Världsböndagen och jag fann mig själv titt som tätt sittandes tyst utan att till 100% delta. Jag är säker på att ingen klandrar mig. På eftermiddagen hade vi Torsdagsträff med jubilarer. Min uppgift blev att visa jubilarerna till borden och det tror jag också att jag klarade helt ok. Sen smet jag iväg på massage. Min kropp behövde det efter över 140 mil i bil under ett par dagar samt all anspänning på sjukhuset.
 
 
Idag har jag ringt, plockat papper och haft två besök. Mitt tredje besök ringde återbud, så jag bestämde mig för att utnyttja den tidiga eftermiddagen till att hämta hundarna hos mina föräldrar. Jag skulle gå på pärlkurs i Gräddö imorgon och i samband med det hämta hem mina små... men "hon" ställde in pga av för få deltagare. Strax efter två lämnade jag jobbet och åkte upp till Roslagen. Efter en fika med föräldrarna styrde jag kosan hemåt och landade i vår skog en stund före åtta.
 
Ännu en försändelse har dykt upp i brevlådan. Den femte på ett par veckor. Skaffa ett liv, säger jag!

Kommentarer
Postat av: Nancy Johnsson

Hejsan!! Hade läst om de beställningar du fått och förstår att det känns jobbigt!! Några dagar senare när jag står och diskar dyker ett minne upp bara så där!! Jag kom på att du för ca 1 år eller så berättat om en hjälpsökande som blev arg och elak när du inte kunde ställa upp!! Kanske lite långsökt men jag fick bara en känsla av att en sådan person kanske kunde vara kapabel att försöka hämnas på det sättet!! Hoppas det snart tar slut men jobbigt så länge det pågår!! Hoppas personen tröttnar nu!! Ha det gott!! Underbart att allt gick bra med Nova!! Kajs barnbarnsbarn fick gå igenom en 8 timmars hjärtoperation när hon bara var några dagar gammal!! Allt gick bra där också och utan operationen hade dom inte haft lilla Nova-Li idag!! Kramar till er alla!! <3 Nancy

Svar: Tack Nancy! Ja, det är otroligt vad läkarna klarar av idag!Jag har tänkt i samma banor som du. En av kundtjänsterna jag ringde och avbokade ett abonnemang hos, sa att präster och lärare är de som oftast råkar ut för sånt här, så jag misstänker att det är "jobbrelaterat". Nån gång tar det slut. Trist bara att människor håller på med sån´t här, det är ju inte bara jag som råkar ut för det :(
Kram
Guggelutt

2016-02-26 @ 22:44:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0