Sorg och glädje

Ännu en bra dag på jobbet. Vi har "Tema Sorg" första lördagen i februari varje år och i år hade vi bjudit in Carita Andersson som skrivit böcker i ämnet och hon hade med sig vissångaren Jannica Häggström. Det kom ett femtontal personer, det mixade prat/sång-programmet var bra och efteråt fikade vi och pratade om sorg, beteenden och sorgeyttringar.
 
 
Efter programmet hade min kollega bibelstudium. Jag gick igenom mail, letade reda på dokument jag ska ha till uppsatsen och började skriva på foldern om Blekinge.
 
Vid halv sex åkte vi till en kollega för att fira hennes födelsedag. Det var härligt! God mat, glad och uppsluppen stämning samt dans. Det var full hålligång på dansgolvet och tillochmed jag tog mig upp och vickade på rumpan till BeeGees.
 
Inte undra på att de sjunger i falsett i de brallorna! 
 
Ett quiz hennes man gjort avslöjade hennes hemlighet: hon var en hejare på att imitera Michael Jackson och det visade hon senare på dansgolvet. Ja, det var en jätterolig fest. Men precis som Askungen åkte vi hem till midnatt. Skjutsade kollegan till pendeln och drog sen iväg på motorvägen hem. Kom hem vid 1.00.
 
 
En ny dag har grytt. Solen skiner, det är plusgrader och det känns som vår. Var ute med en nödig Rambo vid halv sju och vid 10-tiden gick jag med båda hundarna en längre promenad. Det är så roligt för Rambo har verkligen lyckats få Bamse att leka igen. Det är full fart när man släpper dem lösa!
 
 
Nu ska jag plocka och diska. Vi väntar besök!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0