Ta hand om mej...

Det är ju så att allt kan man inte skriva om i en öppen blogg. Många delar i mitt liv är väldigt bra just nu. Jag stortrivs med mitt jobb, trivs bra i mitt hem och lever i ett tryggt och kärleksfullt äktenskap. Andra delar av livet är desto tyngre och de kan jag inte dela med mig av, detta av integritetsskäl, men det gör det inte mindre jobbigt. Därav funkar bloggskrivandet sisådär och jag hänvisar ofta till att jag är trött, mår dåligt eller inte orkar/hinner. Att begrava mig i arbete är perfekt. Jag trivs ju så bra på jobbet. När vi var i Blekinge nu i helgen tänkte jag att nästa gång jag är här (i Blekinge alltså) torde livet vara mycket lättare att leva. Tiden fram till dess är en transportsträcka. Så är det och så får det bli.
 
                      
 
Men faktum är att man kan inte bara jobba. Man måste ta hand om sig också. I torsdags jobbade jag bara några timmar eftersom jag jobbar på lördag... och dessa timmar bestod av handledning. Där fick mina bekymmer vävas samman i jobb och privatliv. När min tid där var slut började min lediga eftermiddag. Jag åkte till Högdalen där jag parkerat bilen på morgonen, åt sushi innan jag tog mig vidare till 1,5 timmes helkroppsmassage och facelift.
 
 
Sen åter till Högdalen och världens bästa frissa. Fräsch färg, några tag med saxen, färg på ögonbrynen och chokladmunk med kaffe. Väl spenderade 2 timmar! En underbar kvinna som klipper både bra och är rolig, jag lusläste skvallret om kändisarnas misslyckade bröstförstoringar med gott kaffe och en lyxigt chokladig munk till. Perfekt avslutning av min ta-hand-om-mej-dag.
 
 
Hämtade hundarna på dagis och åkte förbi Hagsätra zoo för att köpa hundmat. När jag kom hem hade Janne lagat fläskpannkaka med rårörda lingon. Det har vi nog inte ätit sen vi flyttade hit. Gott var det!
 
Idag har jag jobbat hemma. Har suttit i telefonen i timmar, men smet iväg på långlunch till Djurmagazinet för att bjuda hundarna på manikyr... eller blir det pedikyr för deras del? Manipedikyr? (Låter inte det lite James Bondskt?)
 
De väntade så tålmodigt medan trimmis-tjejen skällde ut en livsmedelsaffär för dålig service
 
På kvällspromenaderna hör vi kattugglan ropa på en partner och imorse stod två älgar, en hane och en hona, och tittade på oss i skogsbrynet. Våren nalkas!
 
Nu ska jag diska, sen är det semesterplanering som gäller... och lite TV kanske?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0