Väntan

Igår gick jag upp klockan fem för att hinna in till Stiftet till åtta. Det gick smidigt, men det tar ju tid förstås. Jag och djuren ska ha frukost, lite färg på ögonen, hundpromenad, 10 mil i bilen, dagislämning, hitta parkering och till sist T-bana till city. Fika och två timmars möte med kontraktsdiakonerna. Sen hade jag ytterligare ärenden på stan innan jag åkte tillbaka till hunddagis för vidare transport av hundar mot Roslagen. Men så blev det inte. Mina föräldrar fick sent besked om att de kunde få hämta sin bil som stått på reparation i Södertälje, så jag åkte till jobbet istället.
 
 
På jobbet var det mörkt och öde. Alla mina kollegor var på samtal med Mona Sahlin och efterföljande fest i Ortodoxa kyrkan i Flemingsberg med anledning av biskopsvisitationen. Jag hade sett fram emot denna spännande eftermiddag, men eftersom folk hostade och snorade så förbenat i onsdags så bad jag om entledigande från evenemanget, och det fick jag. Imorgon skjutsar jag dotter och svärson med lilla Nova till Lund, nu är det dags för operation, och nån förkylning fungerar inte i nuläget! Det skulle äventyra operationen! Bidra gärna till Novas hjärtebarnsinsamling.
 
                                           
 
Vid halv fyra åkte jag mot Södertälje för att möta upp mina föräldrar. De skulle plocka upp hundarna vid bilfirman. Det blev över en timmes väntan utanför bilfirman då det smällt i Fredhällstunneln så mina föräldrar satt i kö. Sent omsider kom jag hem i alla fall. Fredagsmys med Ragnar i soffan där jag somnade rätt tidigt. Det var skönt att bara kunna glida in i sängen utan att behöva gå ut med hundarna emellan, samtidigt var det otroligt tomt! Inga hundar och Janne på båtmässa i Helsingfors...
 
 
Idag har tiden stått stilla. Dagen har varit grymt lång. På eftermiddagen dock åkte jag och två av mina Strängnäs-knypplare hem till en av mina knyppel-lärare från Vadstena för att knyppla. Det var jättetrevligt och skönt att skingra tankarna.
 
 
Imorgon väntar Lund... 70 mil i bilen...

Kommentarer
Postat av: Anonym

Härligt med trevlig knyppelstund, skratt och fika😉 mina tankar finns med på resan ni har framför er💞
/Nina

2016-02-21 @ 08:15:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0