Semester!

Fyra dagar har jag bott hos dottern i Tullinge. Jag kände att jag inte orkade sitta i kö över Södertälje ovanpå min normalt långa resväg till och från jobbet, så jag bad att få sova ett par dagar hos Monica och Arto. Det har varit jätteskönt! Janne har jobbat eftermiddag så att ovanpå den korta resvägen även få sällskap på kvällarna har varit toppen!
 
Tisdagen blev lugn pga uteblivet besök på morgonen. Hann röja i pappershögen inför semestern. På eftermiddagen åkte jag på caféutflykt till Café Nytorp, vi blev 20 stycken!
 
 
På kvällen inhyste jag mig hos dotra och måg, fick middag och tisdagsmys... och sällskap på kvällspromenaden ut på gamla flygfältet där vi njöt av en fantastisk solnedgång.
 
 
Onsdagen bjöd på handledning och administration. Hann klar alla skrivuppgifter och kunde förbereda mig inför uppgifter i augusti. På kvällen hade Monica tjejmiddag så jag, Arto och Nova gick till pizzerian och tog en långpromenad.
 

Torsdagsmorgon innebar diakonimottagning och den var lugn i början, sen rann det på så jag fick kasta i mig den goda köttgrytan Monica och Arto gjort i ordning åt mig efter tjejmiddagen för klockan ett blev det sommarcafé med allsång på gården. Jag hann med zonterapi och en fika hos bästisen innan jag åkte "hem".
 
Det var ingen dålig "efterrätt"

På kvällen tog Monica och jag en lång promenad med hundarna ut på flygfältet.
 
Favoritplatsen i fönstret
 
 
Fredagen började jag med friskvård - massage. Sen tillbringade jag en god stund i affären, inhandlade en hel kundvagn konserver och torrvaror till diakonimottagningen. "Har du köpt hela affären?", frågade kassörskan. Det var så mycket att det inte fick plats på bandet så det blev stopp. Jag fick plocka ner blippade varor i kundvagnen och sen fortsätta mata på varor för "blippning"... Sen snabbt till jobbet, slänga i mig lunch och så fick jag hjälp att bära in alla kassar. Det tog en stund att packa upp det så jag var en timme sen till eftermiddagens hembesök. Jag hade givetvis ringt hen och lovat att jag skulle stanna längre istället. Hem till Monica, rasta hundar och packa ihop mina grejer. Monica och jag undersökte en jungfrudans i ett sandtag nära där hon bor.
 
 
På vägen hem ringde jag en person som hört av sig häromdagen och jag lovat ringa före semestern, så det blev en lång innehållsrik dag. Och så hade det hänt olyckor så jag med många fler blev sittande still över en timme strax före Strängnäsavfarten... En singelolycka där en person kört in i mitträcket, och sen kökrockar på det... Det blev sent.
 
 
En ny dag har grytt och nya äventyr har börjat.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0