En dag vikt för Knyppelpinnar

Idag var det dags för andra medlemsmötet för i år. Efter styrelsemötet hade jag en kort medlemsinformation och därefter fick Karin Landtblom, som är dotter till Gunnel Landtblom som i sin tur är dotter till Elsa Peterson, ta vid med sin föreläsning "Skönheten och pepparkakan". Pepparkakan är en spets som ser ut som en blomma... eller en pepparkaka... i lite grövre garn. När den knypplas i tunnare garn kallas den skönheten! Men föreläsningen handlade först och främst om hur knypplingen hamnade i Vadstena. Föreläsningen blev otroligt uppskattad och flera vill höra mera så vi får nog ta och bjuda in henne igen!
 
Här ses skönheter samt en pepparkaka. Det kliar i fingrarna på mig... VILL KNYPPLA! Tänk att man kan skapa något så vackert med lintråd!
 
Trots en bra dag kom smärtan på vägen hem. Jag har ju slarvat nåt otroligt med hälsan på sistone och jag tror att kroppen behagar börja säga ifrån. Jag har ont precis överallt, framförallt i benen... Men jag ska lägga mig tidigt ikväll och imorgon jobbar jag hemifrån. Det blir nog bra med det!
 
I övrigt är grodorna i akvariet väldigt livliga just nu. Jag såg rom som fastnade i pumpen för några dagar sen, men det gottade fiskarna i sig. Nu är jag mer beredd med yngelakvariet om jag ser mer rom.
 
 
... och Rambo älskar sin tratt. Han känner sig fin i den! Han har fått mycket beröm när han har den på sig så han är förtjust i den. Ibland hämtar han den själv och försöker få på sig den. Det är så himla sött!
 
 
Inatt blir sista natten han behöver den, sen ska såret vara så läkt att det inte är nån fara längre.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0