Full rulle och Stilla Dag

En ledig dag och kroppen säger ifrån. Redan när jag kom hem igår och skulle dra på mig mysbyxorna fastnade jag i ena byxbenet och ramlade så jag slog i båda knäna hårt i golvet. Det sa bara stopp. Det har varit galet mycket ett tag nu, så mycket att jag inte varken orkar oroa mig eller ta saker på hundraprocentigt allvar. Det är rätt skönt faktiskt. Jag får andra perspektiv på vad som är viktigt i livet.
 
 
Sen sist har jag varit iväg på intervjuer, en där jag blivit intervjuad och en där jag intervjuat. Torsdagsträffen bjöd på en berättelse från Läkarmissionen om Tre Tuffa Tanter, kvinnor som jobbar hårt för en bättre värld, för rättvisa, för allas rätt till undervisning och barns rätt till föräldrar och ett hem.
 
Min inbokade massagetimme var mer än behövlig! Eftersom jag släppt all frisk- och hälsovård så är detta den enda egenvård jag unnar mig just nu. Jag hoppas snart komma igång igen för jag vet att man mår så mycket bättre om man satsar ett par timmar i veckan på sig själv.
 
Igår var det Stilla Dag. En ynnest att få jobba med, det är så tacksamt. Visst är man alert och håller koll hela tiden, har samtal, men folk som kommer uppskattar denna dag så mycket.
 
Ett av favorittillhållen för våra deltagare...
 
Frukt på flera ställen och många levande ljus
 

Efter arbetsdagen åkte jag hem till svärdottern en liten stund innan jag åkte hem, ramlade i brallorna och tog ut hundarna. Somnade i soffan förstås.
 
Idag har jag känt mig sjuk. Det är typiskt för lediga dagar. Kroppen säger nej! Men jag har inte helt och hållet lyssnat på kroppen, för tvätten och disken har kallat, hundarna ska ut, jag har renskrivit intervju och sorterat papper för att slippa en framtida jättehög. Nu tror jag att jag ska glida ner i TV-soffan en stund. Längtar efter broderiet...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0