Plötsligt händer det...

... Snön kom! Trots väderleksprognoser ligger bilar i dikena med sommardäck och lastbilar kommer inte upp för backarna.
 
Igår hade jag mottagning, vi hade vår-planering och så gjorde jag lite efterarbete plus la sista handen vid mitt fem-minuterssnack jag skulle ha på konventet imorse. Hemmavid stickade jag klart Edwins tröjdelar och la dem mellan fuktiga handdukar.
 
 
Imorse gav jag mig av ca 7.15. Det gick bra till en början men begynnande halka och tilltagande snöfall gick trafiken allt långsammare och vid Skärholmen tog det tvärstopp. Jag hade kontakt med hunddagis några gånger  men när jag kom dit gick det inte att stanna nånstans i Rågsved och kissnödig som jag var gav jag upp. Klockan var kvart i 11 och hundarna fick följa med till jobbet! Jag hade messat chefen medan jag satt fast på motorvägen, först att jag skulle bli sen och sen att jag inte skulle komma alls. Minuterna före 11 klev jag in på jobbet.
 
 
Resten av dagen blev bra. När jag tagit ut hundarna på promenad fick de vara i mitt rum. Jag gick på lunchmusik och lyssnade till vacker musik på renässans-luta och sång, där rann stressen och irritationen av mig. Det var som att bli tagen tillbaka till medeltiden där vi satt i vår vackra kyrka med anor från 1100-talet. Därefter fick vi god gulasch på sopplunchen.
 
 
Besök och lite efterarbete från igår, sen gick jag runt Rådsparken med hundarna, körde hem två arbetskamrater vars bussar inte gick och åkte hem till Monica.
 
Ikväll har vi ätit tacos och myst. Fick hämta Arto från tåget för inga bussar gick. Eftersom övernattningen var oplanerad så får det bli som det blir. Inget smink, tandborste har jag fått låna, kläderna får bli desamma... Monica och jag har gått kvällspromenaden och nu ska jag sova. 
 
Slutet gott, allting gott.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0