En dröm-tisdag

Ibland alltså, kan en vanlig dag, t.ex en vanlig tisdag, bara bli så där jättebra! Idag blev en sån dag! Hade svårt att somna igår för jag kände mig så upplyft efter knyppelkursen, vi är ett härligt och inspirerande litet gäng. Vaknade ändå utvilad imorse.
 
Jobbet bjöd på frukost, diakonimottagning med tillräcklig space för att hinna med all administration det innebär, mässa och fyra alldeles lagom långa möten som gett både debriefing och inspiration.
 
När jag hämtade hundarna från dagis ville Rambo inte sätta sig i bilen. Jag såg på "bajs-listan" att han inte gjort ifrån sig idag och han är normalt en riktig skit-hund... så jag misstänkte att han kanske var nödig, men eftersom det inte finns nånstans att ställa bilen utanför dagis tvingade jag in honom i bilen ändå. Jag åkte gamla vägen mot Södertälje och svängde av vid friluftsområdet i Vårsta. Jag vet att jag nån gång i min ungdom var på Valborgsmässoeld där, men jag minns inte hur det såg ut eller nåt, jag minns bara avfarten. Där tog jag ut hundarna i en helt ny miljö på en långpromenad. Det var u n d e r b a r t ! Tallbarren gav stigen en sån där sviktande mjukhet, det doftade kåda och skog, vi gick längs vatten, luften var varm. Vi njöt så in i vassen!
 
Många nya spännande dofter...
 
 
När det började mörkna satte vi oss åter i bilen och åkte hemåt. Janne hade berättat om en ny och bra restaurang nära hans jobb, och eftersom jag åkte gamla vägen åkte jag förbi både hans jobb och restaurangen. Il forno Italiano! Jag föll för Rigatoni al Grabbarna - pasta med en gräddsås gjord med fläskfilé, färska champinjoner och tomater samt gorgonzola - som jag tog med mig hem. Hemmavid värmde jag upp lite kokt kycklingfärs åt vovvarna och så åt vi gott allihopa.
 
Ikväll har jag suttit och jobbat med lite för Knyppelpinnarna. Är inspirerad inför träffarna i höst och det vi planerar inför våren. Intressanta föredrag och roliga workshops har vi framför oss... men nu bör jag nog diska och gå ut kvällspromenaden! Veckan är inte slut än!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0