Oj, vilken vecka!

Vi kan börja med måndagen:
Jag jobbade hemifrån, men avbröt arbetet vid halv tre. Då tog vi båten, en kanna vatten och två paket nudlar och åkte ut till vår klubbholme, gick en promenad med hundarna och åt våra nudlar. Vi kom hem igen strax före sex varpå jag direkt åkte till terminens första knyppling hos ABF.
 
 
På tisdagen hade jag mottagningen, spontana och bokade besök, på em mässa och personalmöte. Därefter åkte jag snabbt hem. Janne hade bokat räkbåten Tor för oss och en arbetskamrat med fru. En fantastisk ljummen kväll på sjön.
 
 
Vi kom i hamn klockan 22, vi åkte hem och jag duschade, packade och åkte upp till Tullinge där jag smög in och hos Monica och Arto strax efter midnatt.
 
Klockan sju på onsdagen var jag på jobbet. Halv åtta åkte bussen  med ett gäng församlingsbor mot Lövstabruk. En härlig sensommardag med guidning runt det gamla järnbruket.
 
 
Vi hade en av våra musiker med oss och han har jobbat i kyrkan på Lövstabruk. Han gav oss en visning och en konsert på den mycket väl bevarade Cahmanorgeln.
 
 
På hemvägen besökte vi Uppsala domkyrka och Ofvandahls konditori där vi intog kaffe med Studentska.
 
 
Vi kom hem tjugo i sju och jag rusade in till mötet med församlingsrådet som började halv sju. Min kollega hade hållit ställningarna och allt gick bra. Jag åkte hem till Monica och sov ännu en natt.
 
Torsdagen bjöd på handledning. Jag skulle åkt till ett forskningsseminarium på Ersta på em, men jag beslutade mig för att åka hemåt istället. Dels skulle jag köpa blomma och kaffebröd till möte på fredagen, dels hade jag ett antal telefonmeddelanden jag behövde ta tag i. Så fick det bli. Hundarna hade varit hemma med Janne i två dagar så återseendet var livat minst sagt. Jag somnade halv åtta....
 
... och vaknade klockan 6.00 på fredagen. Faktiskt riktigt pigg! Besök och möte med diakonkollegiet samt samtal med kollega och administration fick avsluta dagen. Hämtade hundarna kvart över fem. Trött och nöjd med en intensiv men rolig vecka.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0