Åter i vardagen

Men vardagen kan ju vara hur omväxlande som helst. 
 
 
Vi kom hem i lördags. Åkte direkt från Mångstekta till Eckerö, färja till Grisslehamn, Grisslehamn - Tullinge nonstop, hämta hundar och så hem.
 
Söndagen tog vi det bara lugnt, plockade och tvättade. Kvällen blev extraordinär... sonens hund blev påkörd av en taxi som smet! Mer om det vid ett senare tillfälle. I nuläget mår hon så bra som det går under omständigheterna.
 
 
Måndagen var jag hos gyn på samtal om icke existerande klimakteriebesvär vilket gör att jag inte är aktuell för östrogen. Detta berättar jag med anledning av följetongen om att leva med kronisk odiagnostiserad värk.
 
Bamse hade tid hos veterinär för jag ville kolla upp klåda och slöhet, röntgen och blodvärden var bra. Efter veterinärbesöket tog vi en långpromenad i området. Kul att se en annan del av Strängnäs. Det får bli ett led i ambitionen att stanna innan jag kommer hem och ta eftermiddagspeomenaden på andra ställen än i vår egen skog.
 
 
Efter ännu ett besök på VC följde en natt där Bamse kliade sig vansinnigt. Jag gick upp vid tre och duschade honom i klorhexidin. Det verkade bli bra, men dagis ringde på tisdagen och sa att han blödde ur exemliknande utslag så jag ringde till veterinären och fick kortison till honom.
 
Annars då? Två arbetsdagar, 22 arbetstimmar, det bör plana ut inom kort... Bra med lite komptid att plocka ut senare... På medarbetarsamlingen i tisdags blev jag firad med anledning av min masterexamen. Vilken överraskning! Tårta och en ljushållare i form av en uggla (förstås). Jag blev så gränslöst glad! På nåt sätt har jag förträngt studietiden...
 
 
Nej, säng kanske?

Kommentarer
Postat av: Annica

Hejsan. Jag har en kompis som stickar, som sökte mönster på en gul Pippi tröja som du har stickat för många år sen. Har du möjligt det va kvar? Tacksam för svar..

Annica

Svar: Hej Annica! Jag har mönstret kvar :) Vänligen, Gunilla
Guggelutt

2017-08-27 @ 07:23:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0