Far åt Hälsingland

Det är inte alls dumt det! Jag och kollegan har gjort vår tredje rek-resa ihop, denna gång till Hälsingland. För två år sen var vi till Öland och förra året åkte vi till Blekinge. Vi bestämmer inte själva vart vi ska åka utan efter varje resa vi gjort har vi återträff och där röstas nästa resa fram. På återträffen efter Öland röstades Blekinge fram. På Blekinge-återträffen röstades Hälsingland fram och därefter har min eminenta kollega rekognoserat och tagit fram en plan, denna plan har vi nu provat i vår rek-resa i Hälsingland.
 
Igår hämtade jag henne vid Uppsala centralstation och så åkte vi norröver. Vi lunchade på Tewes och fortsatte upp till Oscarsborg. Fortsatt planering och middag på hotellet.
 
Söderhamn
 
 
Idag har vi hunnit med massor, inte allt vi ska hitta på i juni, men: 
 
 
 
Orbaden, Hälsinglands riviera
 
 
 
 
Det kommer att bli en kanonresa i år också!
 
Så mycket mer har inte hunnits med. Lämnade kollegan i Uppsala, tankade i Enköping - både middag till mig och bilen, satt i broöppningskö innan Hjulstabron och viltolycka-kö därefter. Älgkalv eller hjort var oklart i halvmörkret, men två bilar, folk med mobiltelefoner springades på åkern och en djur i storlek mellan rådjur och älg... Livet på landet.
 
Veckan har bara börjat! Simma lugnt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0