Det händer i paradiset

Gårdagen var perfekt, det kommer säkert denna dag oxå bli då jag tänker köra en "copy paste"! Jag tänker börja med att läsa några timmar, äta taco-rester när Janne går upp efter nattpasset, sen knypplar jag i skymningen. Jag hoppas dock slippa vildsvinen som stod på gärdet igårkväll och inte skyggade när jag kom med hundarna.
 
 
Morgonen liknade gårdagens morgon nästan på pricken med skillnaden att Minou sov på Jannes sida inatt medan Bamse och Rambo låg tätt ihop. Har aldrig sett dem sova så förut! Vaknade tidigt, duschade och gick ut med hundarna när Janne kom hem efter nattpasset. Tranorna stod på gärdet och nötväckan pilade längs trädstammarna.   Ungefär halv nio kom min kära kollega med make och hämtade husbilen. Igår vinkade jag efter en husvagn, idag var det en husbil som blev bevinkad vid ungefär samma tid, tio i nio ungefärsisådär.
 
 
Nu har jag suttit en stund och tittat på herr och fru Domherre som ätit av jasminens små frukter. Hade ingen aning om att det kunde vara fågelmat! Domherrarna har hursomhelst inte kommit tillbaka efter det att jag hämtade kameran.
 
 
Hundarna har åter intagit slöa positioner, Ragnar fixar i voljären, Esmeralda får vänta lite med att komma ut, Janne och hamstrarna sover... Var la jag nu boken?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0