Pingst-tider

Stillsamma dagar förflyter. Det har varit många besök på jobbet, men det är inte konstigt att det blir komprimerat när det både är en del helger samt att jag tillfälligt gått ner lite i arbetstid. I fredags jobbade jag halvdag hemifrån och då förfärdigade jag foldern om Hälsingland som ska med på kulturresan om ett par veckor. Igår låg maken och jag i varsin solstol, molnigheten till trots, under varsin filt i flera timmar och dryftade saker och ting. Det var superhärligt. Det är inte så ofta vi bara kan vara med varandra så där. Och så läste jag ut Röde Orm. Nästa bokprojekt blir att leta reda på trilogin om Holme av Jan Fridegård. När jag åker till Linnéa kör jag förbi Fridegårds-muséet och nån gång tänkte jag stanna till där.
 
 
Men i lördags gjorde jag något jag inte gjort på länge. Jag åkte upp till Roslagen och mina föräldrar. Det närmar sig året sen jag var uppe sist, jag har haft på tok för mycket omkring mig. Det var superhärligt. Vi satt större delen av tiden på deras uteplats och pratade, sen åkte vi till Gräddö och åt pizza, sen fikade vi i köket och fortsatte prata och lät timmarna gå innan jag åkte hem igen. Det ska inte bli ett år till nästa gång!
 
 
                                                                             Gräddö Special, lite vikingabåt över den!
 
Hundarna blev inte utan middag!
 
Innan jag åkte hem gick jag en promenad ner till sjön med hundarna. Jag har så många minnen härifrån. Här tillbringades alla mina barndomssomrar.
 
 
Idag är jag ledig, det är klämdag mellan pingst och nationaldagen. Jag har ringt doktorn för att få hjälp med min hosta men jag får ringa igen på onsdag. Nu ska jag fortsätta jobba med texten som jag ska opponera på på torsdag. Sen är det bara att vänta på betyget från Diakonhjemmet. Och om allt går som det är planerat ska jag göra något helt annat imorgon!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0