Godnatt världen!

Döm om min förvåning när jag vaknade för tredje gången imorse... och klockan var 11.06!!! Jag hittade Rambo ihoprullad som en falukorv i min armhåla, Bamse låg på tvären i Jannes säng och Ragnar var tyst! Det här händer aldrig när Janne är hemma, då är hundarna uppe senast halv nio och berättar hur himlans nödiga de är, ackompanjerade av Ragnar som inte vill bli bortglömd . Nu sov de tungt både halv sju och halv åtta då jag vaknade de första gångerna... och aldrig i mitt liv kunde jag tro att jag skulle somna om så länge.... Nå, det var skönt! Och när Rambo vaknade hade han j ä t t e b r å t t o m.
 
Vi gick ut på gärdet. Inga tranor i sikte. Vi gick fram och tillbaka en stund och killarna fick springa fritt ända tills jag fick syn på ormvråken som lyfte helt nära oss. Då åkte de i koppel. Inte för jag tror att ormvråken kan ta dem, men jag tänker inte chansa.
 

Det blev ingen pizza  och ingen semla till frukost idag, knäckebröd fick duga. Efter ett par timmar gick vi långpromenad i skogen också. När vi kom in värmde jag fryst paj till middag, hundarna fick resten av fläskfilén och efter det har jag faktiskt jobbat med uppsatsen efter mina handledares råd... Har mer jobb kvar än jag ville tro, men så har jag bestämt mig för att blir jag inte klar denna termin så får jag väl bli klar senare då. Jag behövde vila den här helgen och vem anklagar mig för det? Om livet tar slut imorgon kommer jag knappast bli ihågkommen som hon som aldrig blev klar med uppsatsen!
 

Nu blir det lite TV och knyppling innan kvällspromenaden.
 
God natt världen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0