Vårdagjämning

Äntligen! Nu har ljuset besegrat mörkret! Det är ljust när jag åker till jobbet och ljust när jag åker från jobbet...sen är det rätt mörkt när jag kommer hem, men inte så länge till!
 
 
Idag har jag jobbat hemifrån. I onsdags var jag hos dr, men hade tagit medicinen så jag kunde inte ta blodproverna, idag började jag dagen med provtagning på VC  efter morgonpromenaden. Då stod tranorna på gärdet.
 
 
Blodprover är aldrig lika skoj som EKG. EKG tog jag i onsdags efter läkarbesöket. En kvinnlig sköterska gick framför mig med en handduk för stt skyla mig för den unga manliga sköterskan. Jag flinade för mig själv och undrade om hon gjorde det för min eller hans skull 😂 Troligen i respekt för mig för han lär ju få träffa gamla tanter med bara bröst om han ska fortsätta jobba med EKG. Hjärtat sitter ju bakom brösten liksom... När alla sladdar var kopplade frågade jag om jag var ordentligt  dockad i laddstationen och om den funkade, han var med på noterna. Sen kunde vi strunta i handduken och det kändes mindre konstigt, tyckte jag.
 
Långpromenad i skogen med hundarna på lunchen. Fullt ös på knyppelkursen ikväll. Sju elever! Vi växer snart ur den lilla datasalen!
 
 
Nu har jag tänt lyktor ute och värmeljus inne för ikväll är det kolsvart här i skogen. Om nån timme dyker Janne upp med husbilen. Han har sovit i den på jobbet i helgen efter sina nattpass. Just nu trängs hundarna och jag i sängen, men om jag somnar nu så lär hundarna snart berätta att husse är hemma igen! Bamse har gått på helspänn och har understundom satt nosen i husses promenadkängor och viftat på svansen. Jag tror att han förstår att Janne är på väg och han längtar! Snart är flocken åter samlad!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0