Jag har tryckt på knappen!

Uppsatsen är ivägsänd! Jag är så vansinnigt trött och funderar på att krypa i säng. De senaste månaderna har varit grymt intensiva och för en månad sen bad jag att tillfälligt få gå ner i arbetstid med 20%, bland annat för att hinna göra klart uppsatsen. Detta har inneburit att jag jobbat fyra dagar och skrivit uppsats tre dagar i veckan. Och nej, jag är inte nöjd. Det kändes som jag kunde jobba ett halvår till med den, men nu fick det lov att räcka. Det dröjer över en månad innan jag får veta om jag klarat uppgiften och under den tiden tänker jag göra helt andra saker, för det är jag värd!
 

Några undanflykter har jag förstås unnat mig, annars blir man tokig. I söndags em åkte jag på Ninas knyppelstuga med två av mina knyppel-elever, och så hade vi knyppel-kurs i måndags kväll. Jag har börjat med Knyppelbodens plattfisk, den grövre modellen, och den är så kul att knyppla.
 
 
Jobbade måndag, tisdag och större delen av onsdagen. Kompade några timmar i går em för att hinna med frissan. Denna gång byttes "guld" mot "vitt". Vårfräscht så det förslår!
 
Hon har fortfarande kvar sköldpaddan jag virkade åt henne för flera år sen. 
 
Hämtade hundarna från dagis strax före sex och skulle egentligen åka direkt hem, men Nova fyllde två år igår, så jag åkte upp en sväng till Monica. Där var också Linnéa med sina barn. Thyra fyllde 8 år den 2 maj, men det ska vi fira lite senare. Meija fyller 4 år den 27 maj och Edwin 1 år den 1 juni. Det blir storkalas i slutet av månaden. Nova hade kalas i lördags men då stannade jag hemma med uppsatsen, men presentlös blev hon inte, vi var med och sponsrade på ett tält som hon önskade sig. De andra barnen ska få presenter de också. Sen!
 
 
Idag tog jag sovmorgon för jag sov dåligt inatt. Sen har jag suttit och petat i uppsatsen till klockan var ca 15.00, då skickade jag iväg den. Jag hade tänkt sätta mig och knyppla nu efter middagen, men jag är faktiskt helt slut. Inte så konstigt kanske, jag har ju haft uppsatsen hängande över mig i över ett år nu... Lättnaden är total! Och imorgon ska jag upp i ottan, en rolig dag väntar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0