Stillhet råder....

Nu är det över en vecka sen vi kom hem. Det känns som det är jättelänge sen vi var ute och for... ändå har det inte hänt så jättemycket. Jag fick porslinskronan insatt hos tandläkaren i tisdags och det är jag glad för, för sen blev jag ordentligt förkyld. I värmeböljan under Kristihimmelsfärdshelgen har jag mest legat i en solstol och slumrat, samt knypplat.
 
Tack var min ledighet, både semester och långhelg, så innebär denna vecka en hel del besök. I måndags hade jag fyra besök, igår hade vi personaldag och det var så härligt. Vi tillbringade dagen hemma hos en arbetskamrat och sen åt vi lunch på Herrängens gård. Det var helt perfekt. Idag är jag ledig (jobbar bara 80% f.n) och åkte till min tid hos sjukgymnasten. Skit-trist att märka att högerbenet inte vill fungera som det ska. Jag grät en skvätt, för om jag fått hjälp med värken när jag sökte för flera år sen så hade det aldrig blivit så här. Men nu är det bara att spotta i nävarna och jobba utifrån det som är idag. Nån upprättelse lär jag inte få, men jag kan ta kontrollen över rådande situation!
 
Imorgon har jag två besök och två hembesök och på fredag ska jag skriva klart foldern om resan till Hälsingland som vi gör om ett par veckor... och nästa vecka är det lite ledigt igen, så jag kommer säkert hinna bli av med förkylningen innan sommaren kommer på riktigt. Det blir bra det här!
 
 
Förutom sjukgymnasten har jag ägnat dagen åt att fotografera fåglar, promenerat hundar, författa brev och mail... nu ska jag lägga mig nånstans och läsa ett par kapitel ur Röde Orm innan maken kommer hem och middagen ska lagas.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0