Det är nu det händer

Veckan som pågår för fullt har bjudit på hög intensitet. Veckan har så här långt bjudit på besök, kyrkgrupp, möten och torsdagsträff med ett nyckelharpo-gäng - "Spel på lek". Idag fick vi, förutom att ha fått lyssna på de vackra toner nyckelharpan ger, lära oss att partiet där nycklarna sitter, dvs alla pinnar som sticker ut på sidan, kallas för lek! Spel på lek, helt enkelt!
 
 
Veckans möten har bestått av olika träffar med en eller flera kollegor, konvent för pastoratet samt en presentation av rapporten "Diakonins strukturer". Samtidigt exploderar livslusten i naturen. På Facebook hänger jag med i Strängnäs ornitologiska klubbs alla rapporter och vackra bilder på fåglar som är på ingång, och som redan börjat boa för fullt. Även i grodkollen-gruppen är det aktivitet. Min fina systemkamera har jag inte använt ännu eftersom jag jobbat så intensivt,  så det har inte blivit några fågelbilder än i år, men idag tog jag ledigt en timme på eftermiddagen, och innan jag hämtade hundarna från dagis tog jag med mig mobilen till Ormkärret. I fredags var där is, idag full aktivitet!
 
En ny generation på gång!
 
 
Kvällen är ung. Jag ska skriva en presentation av mig själv till en förening där jag numera är suppleant i styrelsen, diska och sen slänga upp fötterna i soffan en stund... med broderiet så klart!
 
Note to self: Planera in en ledig dag nu och då nästa vår, så du hinner njuta av grodornas lek, fåglarnas ankomst, driva runt i skog och mark med systemkameran.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0