En lagom vecka ❤️

En alldeles lagom vecka har förflutit. Inte för mycket, inte för litet. Ett uteblivet besök i tisdags gjorde att jag kunde ta emot ett spontant besök och fortsätta med Vättern-runt-foldern. Lunch med nya chefen och möte på em. På kvällen telefonmöte med styrelsen i Svenska Spetsar och därefter pratade jag dagsutflykter med kvinnan som brukar ordna resor i föreningen Knyppelpinnarna.
 
Besök på onsdagen, lunchmusik och soppa och efter det hjälpte jag en kollega med redovisning. På kvällen åkte jag till Farsta Gård och fick hjälp att komma igång med mitt försök i flandersk teknik i knyppling - modern five hole ground! Vill göra ett par katter samt en champinjonduk i denna teknik. Champinjonduken har jag fått mönstret till av en japansk knypplerska på Instagram. Jag blev stormförtjust i duken som hon gjort, mönster gick inte att få tag i och då mailade hon det till mig... men det var inte den knyppling jag var van vid. Nu får jag hjälp och lär mig en ny teknik, det kommer ta tid tills jag är i mål med champinjonduken,men jag är på g!
 
 
Torsdag besök, lunch med kollega och Torsdagsträff. En herre från Huddinge biodlare kom och berättade om bin och biodling, jättespännande! Det har jag skrivit om förr att jag vill prova! Kanske när jag blir pensionär då...
 
 
Därefter besök, sen skrev jag folder medan jag satt i telefonkö 50 minuter. På kvällen fick jag tid för broderiet medan jag såg dokumentär om Palme-utredningen. Mycket intressant!
 
 
Igår försov jag mig faktiskt... men det gjorde inget för jag hade friskvård inbokat till 11.00 och jag har komp-tid att ta ut, hembesök på em och sen åkte jag hem till Strängnäs. Janne skickade mig i säng halv nio för då sov jag i soffan!
 
Vaknade strax efter nio imorse. +7 grader! Tar det lugnt idag. Har gått med hundarna på gärdet, Janne jobbar. Nu ska jag diska och sen brodera tänker jag. Undrar om solen tänker titta fram?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0