Snart...!

Snart är det helg igen. Veckan har gått fort. 
 
 
Började veckan med ett besök på VC, jobbade hemifrån men hann inte allt jag planerat pga telefonen. Men eftersom jag f.n ofta är upptagen i verksamhet, besök och möten så vill jag ha telefonen på när jag kan. På kvällen knyppelkurs, lika kul som alltid! Kom upp till lyan vid 22-tiden och avslutade kvällen med hundpromenad, ostbågar och O'boy 🤔
 
 
Tisdag mottagning, administration och möte, hoppade över lunchen men hade en nyttig middag i beredskap hemma. Kvällen ägnade jag åt flera timmars avkopplande broderi. En björktrast är snart klar i Fågelträdet! Onsdagen gick i ett... handla, duka och förbereda för Herrklubben med mackor och popcorn. Vi såg filmen "En man som heter Ove". Den är så bra! Lite diskussion om filmen efter  det, sen ryckte jag in en stund i sopplunchen, åt lite själv innan två möten. Lite administration på det och kvällen ägnade jag åt föreningen Knyppelpinnarna och vår medlemstidning Stadkanten. Kom i säng vid midnatt. 
 
 
Idag åkte jag tidigare till jobbet för att hinna med administrationen, sen möte, lunch med Väntjänsten och externt möte efter det. Ikväll var jag riktigt trött men åkte ändå hem till en ikonmålarvän. Vi pratade ikoner, katter och knyppling. Helhärligt!
 
 
Nu slår jag igen mina blå för ikväll. Veckan är dock inte riktigt slut än...
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0