Bättre och bättre dag för dag... 🎶

.... fast hjärtat rymmer inte bara glädje som det sjungs i visan, inte än. Fikaraster har jag inte ro till, men jag jobbar på att ta lunchRAST. 
 
Dagen började med en mycket praktisk genomgång av hur jag ska tänka kring GDPR och de verksamheter jag ansvarar för i höst. En mall helt enkelt! Skönt att vi har proffs att ta hjälp av i ämnet på jobbet! Fortsatte jobba med Herrklubbens schema, men konfidentkontakter och pappersarbete. Skulle ha möte med chefen efter lunch men vi gick på lunch tillsammans istället vilket gav oss lite mer tid. Möte med sorgegruppsteamet. Ägnade en stund åt en uppsats jag skrivit i ämnet utsatthet och förtryck. Dels tänkte jag ha den som underlag för ett forskarseminarium i höst, dels så kommer jag att ha användning för den i vissa sammanhang på jobbet. Sen kom högsta chefen in och ville prata om en utbildningsdag vilket ju var vältajmat. Inte för att mitt arbete kommer att användas men återigen, även om uppsatsen har några år på nacken är den ändå aktuell och kan föra mina egna tankar framåt. 
 
And guess what?! Det blev en av portionerna köttfärssås och spaghetti till middag! Whop-whop! Broderi, lite godis och Tv med hundarna tätt intill. Mys!  Nu ska jag lägga patiens tills huvudvärkstabletten verkat och batteriet tagit slut. 
 
 
Tack för idag 🌍

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0