Det gĂ„r bra nu 😃

 
 
KÀnns skönt att ha gÄtt till handling och inte bara fundera och vela runt. Innan bloggen igÄr sjukskrev jag mig, Äterbudade mina jobbgrejer, messade dagis att hundarna fick ledigt resten veckan. NÀr jag skrivit bloggen klev jag upp, Ät frukost, gick ut med hundarna, packade ihop, pratade in pÄ vicevÀrdens telsvar och Äkte hem. Janne och jag pratade lÀnge ute i paviljongen innan han gick in och fixade pankopanerad flundra till middag. Han sov en stund innan sitt nattpass medan jag slöglodde pÄ ID och spelade solitaire. NÀr han Äkte till jobbet gick jag ut med hundarna och kröp i koj. Sov gott hela natten utan huvudvÀrkstabletter!
 
 
Idag har jag inte gjort mĂ„nga knop. GĂ„tt ut med hundarna mellan regnskurarna, spelat solitaire, monterat en av knypplingarna - den blĂ„ flundran i lingarn frĂ„n VĂ€xbo lin, broderat en talgoxe i FĂ„geltrĂ€det som Ă€r inne pĂ„ den sista fjĂ€rdedelen, pratat 20 minuter med vĂ„r trevliga vicevĂ€rd som hade fĂ„tt in fler klagomĂ„l pĂ„ den musikspelande grannen, lagat korv stroganoff. Jag har klarat mig utan huvudvĂ€rk hela dagen! Visserligen kryper det i nacken och spĂ€nner över tinningarna, men jag har inte ont! Och ett gĂ€ng allergitabletter har fĂ„tt ögonen att se bĂ€ttre ut 👀 PĂ„ rĂ€tt vĂ€g!
 
 
Nu ska jag fortsÀtta vara klok och handlingskraftig och jobba för sund ÄterhÀmtning. Rödhaken som ska sitta pÄ samma gren som talgoxen fÄr vÀnta. Solitaire och ID finns dygnet runt. Nu ska huvud, ögon, resten av kroppen och sjÀlen inte göra mer idag utan krypa ner bland de tre mÀnnen i mitt liv  - maken och hundarna!

Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0