Thank God it’s Friday

Nu ska det ju bli svalare, säger ”dom” igen! Vi får se. Ikväll ligger jag HEMMA i paviljongen med en drink och det är faktisk svalt! Det fläktar! Janne säger att när han kommit hem från sitt kvällspass vid midnatt i veckan som varit, så har det varit mellan 28 och 32 grader inomhus, men då har han stängt igen hela huset när han åkt på eftermiddagen. Ikväll har vi en human temperatur och korsdrag, luftfuktigheten är ingenting mot vad den varit i Stockholm under veckan och det fläktar skönt! Nu kanske vi kan få NJUTA lite av sommaren utan att ugnsbakas?
 
 
Idag har jag varit på hembesök, haft några udda telefonsamtal samt ett besök. Kom från jobbet vid tre, åkte till lyan och packade ihop, Ragnar fick följa med in på hunddagis och hämta brorsorna vilket brukar uppskattas av både av honom och personalen.
 
 
Jobbsamtal i handsfree på väg hem. Janne tog ut hundarna så jag fick packa in och sätta på en tvätt. Sen blev det grillat med chili-bea och grönsaker. Nu sover han inför helgens nattpass medan jag och grabbarna chillar ute i den sköna brisen. Kanske blir det en drink till men just nu lutar det åt att jag går ut med hundarna om en stund så jag kan lägga mig när mi gobba åker till jobbet. Tänk om jag får sova gott inatt och vakna torrt imorgon 😃 Who-hooo 😃

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0