(två veckor)

De två senaste veckorna sätter jag inom parentes. Det har varit två urjobbiga veckor, men nu ligger det bakom mig och jag ska försöka gå in i framtiden med mina nyvunna erfarenheter med tillförsikt. Skit händer av och till genom hela livet och det är bara att hacka i sig. Jag börjar så smått inse att istället för att önska mig lugn och ro så får jag nog ta och skapa utrymme för det istället. 
 
 
När jag kom tillbaka från semestern bokade jag tid för fotvård vilket jag genomförde för två veckor sen. Fötterna såg för gräsliga ut efter den härliga sommarens alla blåsor, skavsår och brutna naglar. I fredags em tog jag ledigt och åkte till bästisen för lunch och zonterapi. Hon hade lagat jättegod lime-marinerad kyckling 🍋 Sen åkte jag till frissan och piffade till huvet. Fredagkväll = bubbelkväll! Supermysigt.
 
 
Idag har vi hämtat soffa och soffbord som mamma köpt på annons, samt slängt ut föräldrarnas gamla möbler och städat deras vardagsrum grundligt. Det blev fräsch och snyggt tycker jag. Ikväll paviljongmys efter kvällspromenad. Carpe diem 💕
 
 
Morgondagen får bli som den blir! Godnatt världen 🌍

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0