Ännu...

... en lång arbetsdag är tillända. Sömnkontot gick upp från 1,5 timme första natten hemma till 4,5 timme inatt. Får se om John Blund hittar hit tidigare ikväll.
 
Skippade frukost imorse, arbetsdagen började ju med vår torsdagsfrukost i Prästgården. Telefonsamtal och samtal i olika former med det 30-tal besökare som dök upp. Avstämningsmöte för terminen. Arbetslunch i Vårby. 45 minuters admin och godjul-kramar at the Office. Hembesök till 17.25. Hämta hundar och peta i mig så mycket jag orkade av det som blev kvar av gårdagens salladsrulle. 1,5 timme själavård per telefon och ett lika långt privat samtal innan kvällspromenad. Diskat och packat ihop det som ska med hem imorgon. Det som tyvärr får stå kvar i lyan är mina fantastiska amaryllis.
 
Mina fina knyppelelevers amaryllis blommar för fullt 💕
 
En röd och en vit amaryllis vi köpte innan vi åkte till Teneriffa är på väg upp i sina knypplade amaryllisstöd. I pet-flaskan står nio hibiskusskott från Teneriffa. De bor ännu i den reseförpackning jag ”skapade” åt dem, men de ska snart få bättre utvecklingsmöjligheter!
 
I min fina murgröna som jag plockade ur blomgruppen jag fick i somras av mina elever finns en annan knypplad blomsterprydnad i form av ett knypplat hjärta. Hjärtat har fått besök av en fjäril som satt in en blomma jag fick på återträffen efter Vättern runt. Knyppla är kul och uppskattning lever man länge på ❤️
 
Hallå John Blund, är du på g?
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0