Härliga lördag 💕

Idag blev det en sån där supermysig dag som, när den är slut, man inte fattar varför man inte fixar oftare. Så himla enkelt egentligen!
 
Två ”gamla” klasskamrater och jag har länge försökt få till en träff på tremanhand hemma hos mig, men det ena efter det andra har kommit ivägen. Iochmed makens ombyggnationer är övernattning inte att tänka på för närvarande så jag föreslog lyan. Idag blev det av! Och vi hade knytis! Och det blev superdupertrevligt! Och gott!
 
För att slippa allt tjafs med mina farliga vakthundar så mötte jag först upp S vid t-banan. Hon har träffat mina pitbull-wannabes förr så de hälsade glatt på henne. En stund senare gick jag ut och hämtade upp D vid vägen. Det gick oxå bra, men när vi kom in började Bamse noja på Ds fötter så hundarna fick vara i sovrummet medan vi åt och de fick komma ut igen till fikat. De skötte sig nästan exemplariskt!
 
 
Jag hade fixat sallad med valnötter, getost, granatäpple och rödbetor, och eftersom det inte fanns småbitar getost att köpa slog vi på stort och ugnsgratinerade resten med honung på. Så enkelt, så gott. S gjorde goda omeletter åt oss och till dessert hade D köpt Budapest. Vi lagade maten tillsammans och pratade om allt möjligt från skoltid till nutid. Hoppas vi kan ses igen ganska snart nästa år. Har känt mig smått lyrisk hela kvällen. 
 
 
När hundarna och jag följt dem upp till t-banan och gått en sväng blev det disk och Morden i Midsomer. Perfekt avslutning på en perfekt dag. Tack 🙏

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0