Det blir inte alltid som tänkt

Idag hade jag satt klockan på ringning kl åtta! Jag gick upp och duschade halv sju och ställde om klockan. Trodde aldrig att jag skulle somna om, men det var tur att jag ställde om klockan på halv nio för somna om, det gjorde jag! Det var skönt. 
 
 
Frukost och långpromenad med Bamse. Vi mötte Janne på tillbakavägen. Janne gick upp till lyan och jag åkte till Huddinge på gudstjänst. Tanken var stt jag och en ikonmålarvän skulle ägna söndagen åt ikonmålning och att börja en sån dag på ett bättre sätt än med en gudstjänst kan jag inte tänka mig.
 
Anna, själv, tredje - den andra av de fyra ikoner jag målat/fortfarande håller på med
 
Efter gudstjänsten åkte vi hem till henne och åt köttbullsmackor, vi kom i snack med hennes gubbe om allt möjligt och timmarna gick. Bland annat fick jag prova en mask med nära-infrarött ljus som skulle öka välbefinnande och minska rynkor...det var spännande! Efter 17 minuter i masken var jag både rosig och varm...!
 
 
Till sist packade vi upp våra målargrejer för att göra upp en plan! Nu ska jag leta reda på min tomma ikonplatta, sandpappra dem i trä och förbereda för målning om tre veckor! Det bli inte alltid som man tänkt sig, men bra ändå!
 
 
När jag var där ringde djursjukhuset, Rambo var klar för hemgång. Han hade fått dropp med salter och mineraler, de hade sprungit med honom och inte lyckats framkalka flera anfall, sänkan hade gått ner. Jag ringde Janne som åkte och hämtade honom, så när jag kom hem framåt kvällen var lyckan total och hela flocken samlad.
 
Slutet gott, allting gott!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0