Nej, inte alls som tänkt...

I motsats till idag var gårdagen lugn. Ett besök och ett hembesök samt telefon och administration som vanligt. Efter jobbet drog jag iväg till Farsta och köpte garn! Såg en duk på Facebook som såg så himla rolig ut att virka, mönstret finns gratis på Järbo garn (stjärnduk), och kvällen gick åt till det. Det går fort att virka i jämförelse med tex knyppling och broderi...
 
 
Idag blev allt på trekvarten känns det som. Rambo började skaka tidigt på morgonen och han orkade inte morgonpromenaden. Han fick följa med till jobbet istället och så ringde jag Södra Djursjukhuset där han låg inne i helgen. Vi fick komma tillbaka och efter undersökningar och provtagningar blev han inlagd igen... Förhöjd sänka, låg och orkeslös... Vad är det med min lille? ❤️❤️❤️
 
 
Åter på jobbet hann jag inte mycket innan förberedelserna till volontärfesten - vårt tack till alla som ställer upp som volontärer i olika sammanhang. Mina arbetskamrater hade redan gjort det mesta, men kaffekokning och snacks kunde jag hjälpa till med!
 
 
Husmor hade gjort jättegod mat - lax och kyckling med potatissallad och potatisgratäng, och brulepudding på det! Och Sonja Aldén sjöng för oss och berättade lite om sig själv. Hon är född och uppvuxen i Huddinge! Allt kändes jättelyckat!
 
 
Vi hjälptes åt att diska och plocka undan. Vid niotiden var vi klara och jag hämtade packning och Ragnar i lyan och åkte hem. Janne hämtade Bamse från dagis på em och nu ligger han och jag i soffan och väntar på att tvättmaskinen ska snurra klart. Imorgon åker jag på tre dagars konferens! 
 
Klart slut!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0