Egentligen...

... borde jag nannat kudde för länge sen... men jag är ff lite uppe i varv! 
 
 
Halv tre imorse skrek jag på Bamse som satt nedanför sängen och boffade för han ville upp för sjätte gången på tre timmar! Nån minut senare kräktes han i sängen och jag blev så himla illa berörd av att jag inte fattade att han mådde dåligt! Nå, efteråt mådde han bra och även om jag inte somnade förrän halv fem så var allt ok när jag gick upp vid sju, jag sov ju ändå 12-timmarspass i helgen!
 
Kl 9.00 var jag i Vårby Gårds kyrka där jag och mina kolleger genomförde ett himla-bra möte, vi är ett himla-bra gäng med himla-bra potential!
 
 
Jag åkte hem och skrev protokoll samt lite annat smått och gott innan jag åkte in till ABF för terminens andra knyppeltilllfälle. En av förra tillfällets nybörjare, som anmälde sig vid vår knyppelutställnings vernissage, hade återbudat, men de andra båda hann komma igång bra vid sina dynor. Två som haft paus en eller en halv termin var tillbaka och även dessa båda knypplade på flitigt. Det är så KUL!!!  Vi fyller upp salen nu!
 
 
När jag kom hem hjälpte maken mig att bära ut packningen till bilen, så körde jag upp till lyan i ovädret. Hundarna och jag har nu delat på ett par korvar som kvälls-snack efter promenaden. Och jag ska lägga mig! Sprittet i kroppen börjar lägga sig... 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0