En riktigt bra dag!

Nej, man ska verkligen inte klaga om man inte behöver. Om man BEHÖVER klaga så ska man göra det. Just nu är jag glad och tacksam. Jag är glad över att det inte finns nån is på gatorna. Visst, det regnar och det är inte så kul, men så länge vi slipper den förbannade isen är hundlivet helt ok! Hundarna blir skitiga och åker i duschen efter varje promenad, javisst, men vi kan gå och jag slipper pingvinstilen!
 
                              
 
Igår när jag kom hem till lyan hade Janne fått in micron i ett överskåp så nu har jag fritt på köksbänken. Två fina värmeljusstjärnor hade han skruvat upp i vardagsrumsfönstret och han hade bytt lamporna i köket så nu har jag en fin kökslampa och en plafond som ger ett bra allmänljus över spis och diskbänk. Dessutom, jag har stått i kö sen jag flyttade in för att få parkering, och igår fick jag ett erbjudande om en parkeringsplats tvärs över gatan för 85 spänn i månaden! Ja, tack!
 
                                     
 
Då jag i höstas fick höra att en kollega ville inrätta ett bibliotek i Prästgården när den renoverats klart erbjöd jag att ta dit morbrors boksamling. Idag kom hon upp till lyan och tittade på morbrors alla bokhyllor som är fulla med bra böcker sorterade i bokstavsordning.  Kollegan tackade ja och det känns så oerhört bra! Jag tror morbror skulle uppskatta detta arrangemang för i Prästgården kommer det till sin rätt och många människor till glädje. Det jag behöver i lyan är utrymme och öppna ytor för att få ro i själen.
 
Till sist, efter lunch idag hade jag tagit ut kompledighet för att åka till frissan. Alltid lika härligt att bli ompysslad med hårtvätt, färg, ögonbrynsfix och kaffe med bulle. Förra gången blev jag grå, idag rosa! Uppiggande i regnrusket! Bara för att fira att allt är så bra köpte jag varmrökt lax med chili-aioli.
 
                                      

Dessutom är jag så himla nöjd med mitt arbetsrum. Det är en del småfix kvar, men det mesta (förutom skåpet) är sorterat och fräscht! Massor av gamla och onödiga papper har åkt i återvinningen vilket gjort att högarna är borta medan pärmarna är uppdaterade och funktionella! Jag är också så himla nöjd med gardinen som släpper in ljuset samtidigt som den är en färgklick.
 
                              
 
Nej, jag har verkligen ingenting att klaga på! Njuter av att vara tacksam och glad! Ikväll väljer jag mellan att fortsätta med broderiet eller testa ett julhjärta i frivoliteter... hmmm, svårt val....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0