Jag slapp iallafall stĂ€da 👍

Det har varit en bra vecka! Utöver mitt jobb har jag hunnit trĂ€ffa alla barnen utom yngsta dottern, alla barnbarnen samt mina förĂ€ldrar! I tisdags var jag hos LinnĂ©a med familj och trĂ€ffade nytillskottet Kakan. Thyras dvĂ€rghamster MĂ„rten dog för nĂ„n mĂ„nad sen och sorgen har varit stor. Nu fick Thyra en ny kompis, en liten guldhamsterpöjk som fĂ„tt namnet Kakan. Hon hittar pĂ„ sĂ„ bra namn, Thyra. MĂ„rten var en tjej och nu passade Kakan bra eftersom Änglas dvĂ€rghamster heter Smulan!
 
 
I onsdags var jag hos sonen och i fredags Äkte jag till Monica. Fredagen var ju halvdag för oss lyckliga som fortfarande har halvdagarna kvar, och dÄ Äkte jag och hÀmtade en kartong som de rensat ut och ska pÄ insamling, sÄ passade vi pÄ att Àta lunch ihop och bygga lite torn med Nova. Nu hoppas jag att yngsta dottern med pojkvÀn kommer och besöker mig i lyan i veckan, hon skulle kolla sitt schema.
 
I lördags Äkte jag upp till mina förÀldrar i Roslagen. Pappa var pÄ akuten för smÀrtor i fot och ben pÄ fredagskvÀllen sÄ det var lite osÀkert om jag skulle kunna komma... men det blev bÀttre. Det blev en hÀrlig heldag.
 
PÄ promenad med mor  och hundar till viken
 
Puss puss puss puss puss puss             GrĂ€ddö Special 👍
 
IgÄr tÀnkte jag skura ur de sista skÄpen i lyan. Janne har jobbat natt i helgen sÄ jag tÀnkte passa pÄ att greja lite i lyan och inte störa hans dagsömn. Skurandet av de sista skÄpen har inte blivit gjort för jag har helt enkelt inte behövt platsen, men jag Àr i pysseltagen nu och tÀnkte att det skulle bli gjort. Sen planerade jag för att gÄ pÄ högmÀssa, antingen pÄ mitt förra jobb eller pÄ mitt nya.... men jag fick Äka upp till Roslagen igen. Monica och Arto kunde ta hundarna sÄ jag Äkte dit och lÀmnade dem, sen Äkte jag upp och hÀmtade förÀldrarna för pappa behövde komma in till akuten igen. Visserligen kanske inte NorrtÀlje-akuten Àr den mysigaste platsen att umgÄs pÄ, men det Àr aldrig fel att fÄ umgÄs med sina nÀra och kÀra... och sÄ slapp jag ju att stÀda! Kom hem vid midnatt och somnade gott i trygg förvissning om att vad det Àn som orsakar pappas smÀrtor sÄ verkar det inte vara farligt och cortisonet han fÄtt ser ut att fungera.
 
Idag har varit en vanlig arbetsdag med nybesök och hembesök samt lite samtal och annat pyssel dÀremellan... och nu ska jag fÀsta trÄdarna pÄ de frivolitetshjÀrtan jag gjort under helgen, tre har de blivit till antalet. Men sen blir det allt tidigt hopp i sÀng, tant orkar inte vara ute och svira pÄ nÀtterna lÀngre!
 

Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0