Plötsligt händer det ♣️

Vaknade i ottan i onsdags morse med en skärande huvudvärk. Messade återbud till dagis och morgonens möte, men lyckades kurera skallen så pass att jag kunde ta mig till ett givande möte med några handläggare frän beroendeenheten med kollegan. Det blev en tidig kväll med eftersom jag hade myrkrypningar i nacke och axlar hela dagen.   
 
 
Gårdagen blev en bra dag. Hembesöket ringde sig sjuk vilket gav mig en förmiddag att plöja "högen" och ta telefon. På lunchen ringde en kompis och frågade om jag ville gå på show i Tumba på kvällen... och det ville jag. Efter en trevlig Torsdagsträff med skönsång på temat Sol och lite småprat med damerna, hämtade jag hundar, promenerade dem och hämtade kompisen och hennes make. Det var dottern som fått flunsan och inte kunde följa med. Det var en riktigt bra premiärföreställning - Gaytenor av Rickard Söderberg. Det var trist att höra hans dåliga erfarenheter av kristendom och predikanter, och tyvärr är han inte ensam om dessa, men det är inte min erfarenhet av min arbetsgivare och hans dåliga erfarenheter är inte förenliga med  min tro, så jag valde bort att ta åt mig personligen. Jag tog del av hans livserfarenheter och hans sång med sorg, glädje och fascination.
 
 
Idag har jag jobbat hemifrån. Det ringde en del på fm, sen var det tyst. Jag hade en tid för mammografi kl 12.00 och det var lite kul. "Oh, så vacker" brast sköterskan ut när jag klev fram naken på överkroppen från bakom skynket. Jag stirrade förvånad på henne... "men tatueringen! Vilken färg, så vacker". Jag blev allt lite full i skratt över situationen, men berättade om Popeye och bamboo tattoo.
 
 
Åt lunch och bubblade livsfrågor med en väninna tillika kollega på sjukhuset, åkte sen till Multeum och plockade ner knyppelutställningen med en kursare och en personal. Vad tomt det kommer bli nu... men den har genererat tre nya deltagare till kursen vilket är S U P E R kul!
 
 
Lugn kväll. Dax för sistanaden. Helgen kommer bjuda på inläsning av stora mått!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0