Så kom vintern ❄️

I tisdags var det fortfarande barmark, om än lite kallt. Efter lunch gick jag upp på kyrkogården för att titta på bikupan "vi" köpt in. Det ska bli så kul! I vår hoppas "vi" ha  kyrk-bin som förhoppningsvis ger oss himmelskt god honung!
 
"Vi är med och bi-drar till ett växande Sverige! - Svenska kyrkan i Huddinge"
 
Medan jag stod där och längtade efter bina och våren kom de första snöflingorna, små och stickande som koppar-nubb! Till kvällen var det vitt.
 
Veckan har stort sett varit som vilken vecka som helst. Förutom den härliga utflykten till Tibble på måndagen så har veckan bjudit på årets första diakonimottagning, mässa, lite olika möten, några besök och en super-duperbra heldagsplanering i diakoni i lyan.
 
Två nätter har jag haft främmande i lyan, en kompis från Åland som pluggar på Södertörns högskola. Det har varit jätteroligt och lite busigt, så där. Vi har suttit uppe och bubblat till två på nätterna samt gått långpromenader med hundarna framåt midnatt i vinterlandskapet. Det har varit värt att vara lite pömsig och jag har känt mig lite som en tonåring i första egna lyan. Mer sånt, tack!
 
 
Tidigt i går morse åkte min väninna hem, själv låg jag och drog mig. Sen åkte jag hem. Helgen har varit lugn och vintervit. Idag har vi haft -14 grader, men jag tänker inte klaga för det har varit ljust och tillochmed solen har tittat fram! Jag har utnyttjat ljuset och gått långpromenader med hundarna, hjärnan har fått frossa i ljuset och jag känner mig piggare än på länge. Och så har jag jobbat för Knyppelpinnarna så nu är alla mina papper och artiklar till föreningstidningen Stadkanten ivägskickade, ännu en avbockning i att-göra-listan.
 

Nej, hörni, vad sägs om några prinskorvar och lite rödbetssallad? Och så lite broderi på det!
 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0