Svisch sa ´re...

... så försvann två dagar.
 
Monica messade mig på måndagseftermiddagen och undrade om jag kunde hänga med på ett halv-akut ultraljud. Bebisen var stor och låg i säte. Efter tisdagens öppna mottagning sågs i Huddinge centrum, åt lunch och åkte sen in till SöS. Bebisen är stor, men hade vänt sig i rätt läge. Hen kan snurra ett tag till, men vi hoppas att hen tycker att det är klart med lattjolajban nu och håller sig still i rätt läge tills det är dags! Är man stor måste man vara snäll, heter det ju. Jag släppte av dottern i Huddinge centrum och han vara med på sista timmen i utbildningen om orosanmälan av barn. Det blev förstås lite avhugget, men det var bra ändå, bättre lite än inget alls.
 

Efter att ha rastat hundar och gett dem middag framåt kvällskvisten åkte jag iväg till en legendar inom knypplingen och hälsade på. Dels fick vi en trevlig pratstund, dels ska hon få få lära mig flandersk knypplingsteknik för jag vill göra ett speciellt mönster som jag fått tag i. Vadstenaknyppling och knyppling från Flandern skiljer sig lite åt, men det är alltid roligt med nya utmaningar. Kom hem lagom till sistanaden och en hyfsad sänggångstid.
 
 
Gick upp lite tidigare imorse. Hade tre möten plus en lunchdate med en kollega innan jag hade bokat massage som friskvård på em. Check på nästa TT-träff som jag inte kan vara med på pga konferens, check så långt det går i planeringen på Vättern runt och rek.resan, check på volontärfesten nästa vecka. Lunchen genererade nygamla tankar kring verksamhet samt inhandling av matcheckar och biljetter till mottagningen.
 

Det tog en stund att gå ner i varv på massagebänken, men hon gjorde underverk med min smärtande nacke och axlarna. Huvudvärken har inte riktigt velat ge sig sen förra onsdagen och jag knaprar Ipren som om det vore smågodis.
 
Ikväll planerar jag ingenting förutom en tidig sistanad och en tidig sänggång. Dessförinnan ska nya Handboken läsas för imorgon har vi heldagsutbildning på den. Snart check på den oxå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0