Freaking måndag

 
Nej, det är inte fel på nånting egentligen, förutom luftfuktigheten... jag höll på att bli galen på jobbet. Sprinklersvettades typ.
 
I förra veckan ringde en person och ville skänka lite leksaker och skor, och eftersom det handlade om en Ica-kasse lovade jag att ta emot den och köra ner den till Second Hand i Flemingsbergs kyrka vid tillfälle. Vi kan ju själva inte ta emot kläder och prylar men i Flemingsberg har de en jättefin loppis. I fredags eftermiddag stod helt plötsligt en Ikea-kasse och en kartong med kläder och skor utanför dörren. Blev lite sur för det var inte vad vi kommit överens om, men jag släpade in det innanför dörren... när jag kom imorse stod två Ica-kassar med leksaker och några skor märkta med mitt namn bredvid kartongen. Nån annan hade alltså vanit och lämnat kartongen och Ikea-kassen...
 
Idag hade vi bemannad reception så jag har sluppit att öppna dörren och ta emot leveranser och besök. Började lite snyggt med att gå igenom den där högen på skrivbordet och fick den att minska drastiskt. Sen hämtade jag bilen och släpade in kassar och kartong i den, åkte iväg och köpte matcheckar till mottagningen imorgon, köpte lunch och Uva-ört mot mina vätskefyllda ben, passade på att veckohandla och körde kassar och kartong till Flempan. Eftermiddagen ägnade jag åt telefonen och att rensa bort hundratals gamla mail. Klockan fyra tog luften slut. Det var som att andas i en ångbastu så jag åkte och hämtade hundar, gick en kortis med dem, slet av mig kläderna och la mig i sängen framför fläkten.  Jag hade tänkt mig en repris att sitta och knyppla på balkongen men no way! Låg kvar över en timme. 
 
Framåt sex pallrade jag mig upp och gav hundarna mat, själv tog jag bara en chokladbit. Orkade inte tänka mat öht. Reagerar dock på att fötterna inte är så svullna och ömma som de brukar så Uva-örten kanske funkar?
 
 
Medan jag låg i sängen och svalkades av fläkten låg jag och läste på internet. Hittade morbrors bok ”Clowner och ord” som jag la i önskelistan, kollade upp hur man sparar tomatfrön. Nu har jag både lagt hälften av fröna från indigotomaten på tork och den andra hälften håller på att fermenteras 🍅
 
 
Nu ligger jag och trängs med grabbarna i soffan. Hoppas verkligen inte att jag piggnar till framåt nio... sov så illa inatt så jag förväntar mig verkligen en god nattsömn inatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0