”Hur e läget?”

”Det är så varrrmt!” Standardfråga som fått ett nytt standardsvar i denna värmebölja. Och varmare ska det bli. Denna vecka räknar SMHI med vecko-värmerekord. 
 
I söndags gick tvättmaskinen för högtryck, grejer packades upp och packades om. När kvällens värsta hetta lagt sig åkte jag upp till Lyan med fullpackad bil. Blommorna jag har på jobbet har fått boa hemma där grannen vattnat, kläder, souvernirer från resan, papegoja och hundar samt en kylväska med lite kylvaror.
 
 
I måndags fick jag beundra sonens tomater. Indigo-tomaten är numera min heta favorit-tomat! Svärdottern fick en efterlängtad bordsfläkt som jag hade i källaren.
 
 
Igårkväll och ikväll har jag fäst trådar och nästan monterat klart Lunas tröja samt gått långa promenader, igår vid halv tio och ikväll halv elva. Jag är inte ensam om att vara ute och gå sent. Förvånansvärt många hundlösa par går och strosar i den sena kvällen när solen gått till sängs.
 
 
I söndags hade jag rejäl jobbångest, men det gick över när jag kom till jobbet igår. Vi var tre tappra som höll ställningarna och vi hade så kul. Idag hade jag mottagningen i Flemingsberg med en kollega. Den var superlugn. Hembesöket på em orkade inte så det blev papper och telefon istället.
 
Hoppas på att somna lite tidigare ikväll. Antingen håller fläktens surr mig vaken, eller så gör värmen det. Life’s a beach...
 
 
Godnatt världen 🌍 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0