Husbilslogg dag 20 - Hemma

Så har vi landat hemma efter nästan tre veckors äventyr. Det kommer ta ett tag innan vi smält alla intryck. 497,5 mil har vi åkt. Janne har fört dagbok på alla mil, allt vi tankat och vad campingarna kostat och vi har landat på ganska precis 9.500kr vilket ju känns superbillig för två personer i tre veckor! Sen kostade båtresorna till Ulvön och Treriksröset ett par hundra samt inträdet till Ishotellet och koboltgruvan i Los, men det känns faktiskt försumbart med tanke på allt vi fått uppleva och så fick vi ju köpa kylboxen när kylskåpet pajade, några souvenirer, jag har köpt garn och vi har ätit ute ett par gånger... 
 
Inatt har det åskat och det regnade långt in på förmiddagen. Jätteskönt! Mamma, faster, min kusin och jag åkte på loppis. Mamma och faster älskar loppis, jag är måttligt road men ville ändå följa med. Jag köpte ett par ljusstakar i glas av en av en kvinna och ett rosa får med ett lamm av en pojke i 8-årsåldern. Far/mormor berättade att det var hans första loppis och han varit jättenervös hela morgonen... och fåret var jättesött och kostade 10kr! Inget att tveka på. Han tog emot mina två femmor med stort allvar och la i sitt kassaskrin.
 
 
Vi åkte på en loppis till men där tappade jag lusten. ”Köp mina fisktallrikar för 80 spänn så slipper jag släpa hem dem...”, ”125 spänn vill jag ha för ljushållaren, tveka inte för snart kommer nån annan och köper den...”. Jag köpte en perenn för en tia, sen fick det vara bra, har så svårt när folk ska prångla på mig saker...
 
 
När vi kom hem kramades vi hejdå, kanske åker vi tillbaka nästa helg för att umgås med kusinen innan hon åker tillbaka till USA.
 
Monica och hennes flickor är hus- och djurvakt hos Linnea medan de är ute med husvagnen. Vi åkte dit och umgicks en stund med dem innan vi packade ihop Ragnar och hans grejer och for hem. Esmeralda får vara kvar lite till. Meija älskar henne!
 
Goa Luna!
 
Nu är vi hemma, vi har packat in allt från husbilen. Janne rengör just nu filtren i akvariet och jag ska gå och tömma postlådan. Oj, vad spännande 😄 Imorgon står disk, tvätt och Lyan-packning på menyn. På måndag är det vardag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0