S E M E S T E R ⛱

Sådärja! Nu har jag checkat ut. Två högintensiva arbetsdagar, men jag avslutade denna dag med kompledighet för att gå till frissan så nu är jag semesterfin!
 
 
Tisdagmorgon hade jag mottagningen och den bjöd på  en del tunga ärenden, jobbade till närmare halv sex med att få undan klient- och myndighetskontakter, springa ärenden, förbereda, kolla upp olika sommaraktiviteter och -ansvar som jag ska ha under sommaren samt avsluta. Somnade i soffan efter sista hundpromenaden... fattar egentligen inte varför jag la mig där öht. 
 
Dagen började som gårdagen slutade, åkte iväg och hade samtal med en kollega i en annan församling, tillbaka till jobbet på möte, snabbnudlar och till sist plocka undan på rummet. Vi ska få storstädat under semestern.  
 
Sen kopplade jag ner under frissabesöket. Hon brukar bjuda på fika, men idag fick jag lunch! Hon delade med sig av sin jätteportion thaimat och lycklig blev jag för nudlarna hade snarare triggat aptiten än stillat hungern!
 
 
Jag säger bara det: världens bästa frissa! Nu är jag blåare än förut.
 
Visst är det lite Plupp-lookalike? Passar perfekt till våra semesterplaner 👍
 
Nu ligger jag i soffan och känner efter hur det känns att vara ledig. Det känns bra! Funderar på lite ägg och bacon till kvällsvard ... eller inte. Jag kan göra precis dom jag vill!
 
 
Och imorgon väntar nya äventyr!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0