TGIF

Solen dalar och kvällningen är behagligt sval. Ligger i solstolen i skuggan på altanen och tittar upp mot en klarblå himmel med två hundar på magen. Tvätten snurrar i maskinen men Ragnar fick jag lov att natta för han skrek så förjordat! Han är full av hormoner och vill så gärna skaffa ungar med min hand och ibland tryter mitt tålamod! Jag tänker inte lägga ägg! Punkt!
 
Och jag kan inte fatta att halva juni gått!!! Vart tar 2018 vägen? Jag tycker första halvan försvunnit i ett galet tempo!
 
Arbetsdagen började med några telefonsamtal, hembesök, lite efterarbete och sen picnic med Monica och Luna på bänken utanför jobbet. 
 
 
Eftermiddagsbesöket kom inte, men ett annat kom och så fick jag planeringstid med husmor samt en del administration gjord. Halv fyra åkte jag hem till en kollega och var behjälplig vid ett marsvinsbad. Åh vad jag saknar mina marsvin... tur att man kan gosa med andras ❣️
 
Fina Mini
 
Hämtade packning och Ragnar i lyan, hundarna från dagis, en Halloumi King i Nykvarn och sen hem, ljuva hem. Att ha lägenhet i stan gör att jag ännu mer uppskattar att komma hem till skogen, till doften av barrträd och fåglarnas sång som hörs lång väg i den tystnad som råder utan bakgrundsbrus... En ledig helg ligger framför mig. Janne slutar kl 23.00, sen är han oxå ledig i helgen. Vi har inte planerat någonting 🍀 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0